top of page

Fengshui ile hayatınıza aşk katın..


Bu aralar en çok gelen sorular :)

  • Hayatıma askı nasıl çekebilirim?

  • Hep sorunlu kişileri buluyorum neden ?

  • Yatak odamı nasıl dekore etmeliyim ki güzel bir ilişkim olsun? Ve benzeri bir sürü aşk sorunları…

Hayattaki en güzel duygu ona oluşmak için çabalayıp durdukça bazen nasılda çekilmez bir hal alıyor .. Ama umutsuzluğa kapılmaya gerek yok yazın sonlarına doğru yaklaşırken hayatımızın aşkını neden güzel bir yaz akşamında bulmayalım :)

Hem aklımızdaki hem evimizdeki dağınıklıklara elveda..

Öncelikle kafamızdaki neden olmuyor, neden hep sorunlu gidiyor, neden hep zor insanları buluyorum gibi soruları ve neden kelimesini aklımızdan çıkarıyoruz. Fengshuinin ne aklımızda ne de mekanlarımızda kalabalığa tahammülü yok malum :) Her zaman zihnimizde ve mekanlarımızda bize güzel hissettiren duygular düşünceler objelerle olmamız önceliğimiz.

Kafamızdaki dağınıklıkları yok ettikten sonra evimizdeki özellikle yatak odamızdaki dağınıklıkları yok etmemiz gerek. Uzun zamandır giymediğiniz elbet bir gün zayıflarım diye sakladığınız neler varsa dolabınızdan atın gitsin.. Böylelikle hayatınıza girecek kişinin eşyaları için yer açmış olursunuz :)

Yatak odamızdaki en büyük yasaklar..

İşle ilgili başucunuzda ne varsa hepsini kapının dışına yolluyoruz.. Yatak odanızda çalışma masanız varsa başka odaya alma şansınız varsa taşıyın yoksa en azından yatağınızla arasına bir seperatör koyabilirsiniz.

Kırılmış objeler abajurlar varsa onları da yok ediyoruz. Hayatımıza kırık dökük bir şekilde devam etmek istemeyiz nede olsa :)

Yalnız kadın resimleri mutsuz adam tabloları baktığınızda içinizi sıkan ne kadar tablo varsa onlara da elveda.. Onların yerine size aşkı ve mutluluğu anımsatan objeler kullanmayı tercih edin.

Aynalar … yatak odasında en kötü şeylerden birisi.. Hem uykunuzu böler huzursuz uyumanızı sağlar hemde yatağınızı görüyorsa aldatılma durumlarıda görülebiliyor..

Yatak odasında kırmızı ?

Bir çok yerde aşk için yatak odanızı kırmızı dekore edin yazar ancak fengshui de renkler çok önemli kavramlardır. Mekanın luopan pusula ile ölçülüp yapıldığı tarihe göre enerji haritasını çıkartmadan renk ve malzeme kullanımı çok yanlış sonuçlar doğurabilir. O alanda ateş elementi kötü bir elementse kırmızı ile onu daha çok aktive etmiş olup sorunu daha çok arttırabilirsiniz. Doğru malzeme ve renk kullanımı için danışmanlık alabilirsiniz.

Yatak başınız sağlam bir duvara dayalı olsun..

Yatağınızın konumu çok önemli .. Yatak başının hem sağlam bir duvara dayanmalı hem de sizin iyi yönlerinizden birisine bakmalı..

Yatağınızın çift kişilik olasını tercih edin ve iki tarafıda açık olsun.. komidinlerin üzerindeki objeleriniz çift olmalı örneğin sağ taraftaki lambanız kırıldıysa mutlaka yenisini koyun ..

Yatağınızın tepesinde kiriş varsa mutlaka yerini değiştirin yatağa paralel olan kirişler eşler arasında tartışma ve huzursuzluk yaratır.

Danışmanlık alın..

Hep aynı sorunlarla karşılaşıyorum hep aynı şeyleri yaşıyorum hep terk ediliyorum, aldatılıyorum ve benzeri şeyler yaşıyorsanız mekanlarınızda yada kaderin dört sütununuzda bir sorun olabilir. En doğru çözümler için mekanın enerji haritasının çıkarılıp sorunlu bölgelerin yeniden düzenlenmesi ve çin astrolojisine ( kaderin dört sütunu ) göre sizin hayatınızı inceleyip çözümler üretmek gerekmektedir. Detaylı bilgi için linkteki iletisim formunu doldurabilirsiniz..

Aşk ve şans hep sizden yana olsun :)


460 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page