top of page

AĞUSTOS AYI FENG SHUİ UÇAN YILDIZ HARİTASI


Feng shui, zaman mekan ve insan faktörünün 3’ünü bir alada ele alan bir sistemdir. Feng shuiye göre hiçbir mekan sonsuza dek iyi yada kötü olmaz senelik, aylık hatta anlık değişen enerjilerle mekanlarımızın bize yaşattıkları da değişir. Ağustos ayı feng shui uçan yıldız haritasına göre bakalım bu ay mekanlarımızı ve bizi neler bekiyor?

Öncelikle zamansal etkileşimlerde en doğru çözümü üretebilmek için mutlaka mekanın kendi analizinin çıkartılması ve onlarla etkileşimi incelenerek çözüm yapılması gerekmektedir.

Merkez: Bu yıl evlerimizin merkezinde bereket enerjileri aktifti. Özellikle evin merkezi açık alan olan dairelerde evin kendi uçan yıldız haritasında engelleyecek bir durum yok ise bu yıl bereket anlamında şanslı olduklarını söylemiştik. Ağustos ayında durumlar biraz karışıyor 5 yıldızımız denk geliyor. Para / kaza ve terslikler anlamında biraz sıkıntı olabilek bir ay olabilir. Bu alanda 5 yıldızının etkisini azaltmak için metal bir rüzgar çanı kullanabilirsiniz.

Kuzey: Bu sene yaratıcılık ve aşk enerjilerinin aktif olduğu alanımız kuzey yönündeydi. Kuzey ağustos ayı uçan yıldız haritasıyla gelen enerjilerle birlikte özellikle akademik alanda yazılar yazmak isteyen yaratıcılık konusunu geliştirmek isteyen kişiler için çok ideal bir alan. Başararılarınızı güçlendirmesi için bu alana padoga koyabilirsiniz. Evinizin uçan yıldız haritasında bu alanda olumsuz bir yıldız varsa özellikle aşk, yaratıcılık ve üretkenlik anlamında gelişme isteyen kişiler için mutlaka incelenmesi gerekmektedir.

Kuzey Batı: Bu sene evimizin kendi haritasında herhangi bir zıt yıldız yok ise ikinci bereket alanımız kuzeybatı yönüydü. Ağustos ayı uçan yıldızlar tablosuna göre hukuksal problemler yıldızımız bu alana denk gelmekte. Bu yıldızın Bu alanda bir yere şeffaf bir vazo içerisinde 3 dal bambu kullanabilirsiniz.

Batı : 2019 yılı enerjilerine göre bu alana akademik başarı yıldızı gelmekteydi. Ağustos ayı uçan yıldız haritasına göre bu alanda bu ay rekabet yıldızımız aktif. Bu alana da çözüm için yine şeffaf bir vazoda 3 dal bambu kullanabilirsiniz. Bu alan özellikle evdeki çocuklar için rekabet sorunlarına yol açabilecek bir alandır. Alandaki mevcut uçan yıldızlar mutlaka incelenmeli ve mevcut bir problem varsa çözümlenmelidir.

Güney Batı : Senelik yıldız haritasına göre en problemli olan alanımız bu alandı. Ağustos ayı uçan yıldız haritasına göre bu ay bu alana hastalık yıldızı eklenerek etkisini daha da arttırmıştır. Özellikle evdeki kadınların hastalanması ihtimali yüksektir. Hastalık yıldızının etkisini azaltmak için klasik yöntem 6lı metal para, senelik yıldızdan gelen 5in etkisini azaltmak içinde mutlaka bir metal rüzgar çanı kullanılmalı. Bu alanda hareketli bir obje bulundurulmamalı. Ancak özellikle bu alanın mutlaka kendi uçan yıldız tablosu incelenmeli ve en doğru çözüm ona göre belirlenmelidir.

Güney : Tartışma ve hırsızlığı tetikleyen 3 yılıdızı senelik yıldızlardan güney alanında bulunuyor. Ağustos ayı uçan yıldız haritasına göre bu alana gelecek bereket yıldızı denk gelmekte. Bu alanda hem tartışma yıldızının etkisini azaltmak hem de ağustos ayı uçan yıldız haritasından gelen bereket yıldızının etkisini arttırmak için kırmızı objeler kullanabilirsiniz.

Güney Doğu: Ağustos ayı uçan yıldız haritasına göre aşk yaratıcılık yıldızının geldiği alan. Yaratıcılık ve aşk konusunda ilerleme kaydetmek isteyenler bu alanı bu ay aktif kullanabilirler ancak senelik yıldızlardan gelen rekabet yıldızı sebebiyle dikkatli olmak ve en doğru yorumu yapabilmek için mekanın kendi haritasında hangi uçan yıldız olduğunu incelemek gerekir.

Doğu: Hukuksal problemler açısından sıkıntılı olan bir alanda Ağustos ayı uçan yıldız haritasına göre tartışma yıldızı denk gelmekte. Tartışma yıldızının etkisini azaltmak için kırmızı bir obje kullanmak gerekmekte. Ancak özellikle kapı ve yatak odası bu alanda olan kişiler için mutlaka mekanın uçan yıldız haritasının incelenmesi gerekmekte. Mekanda bulunan erkekler için ayak ve baş rahatsızlıklarına yol açabilir.

Kuzey doğu : Senelik yıldızlardan hatalık yıldızının geldiği bir alan. Ağustos ayı uçan yıldız haritasına göre bereket yıldızı bu alanda. Hastalık yıldızının etkisini azaltmak için mutlaka sene boyunca siyah 6lı çin parası bulundurmak gerekir.

Sizde mekanlarınızın uçan yıldız haritasının çıkartılıp, mekana özel zamansal etkileşimleri hakkında bilgi almak isterseniz aşağıdaki iletişim formu linkine tıklayarak bilgi alabilirsiniz.


321 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page