top of page

Haziran At Ayı


6 Haziran itibariyle Çin takvimine göre haziran at ayına girmiş bulunuyoruz. Haziran at ayı yang metal ve ateş ile temsil edilmekte. Çin takvimine göre mayıs haziran temmuz yaz aylarını temsil eder. Haziran at ayı yaz mevsiminin en güçlü ateş ayıdır. Ateş etrafa saldığı enerji ile hareket, neşe, aşk, değişim canlılık, enerji başkaldırıları temsil etmektedir. Bu ay bol bol güneşin enerjisinin tadını çıkarmalı, harekete geçmeli ve ertelediğimiz ne varsa hemen uygulamaya koymalı.

Peki haziran at ayı elementleri bize ayla ilgili nasıl ipuçları veriyor?

Mayıs yin ateş yılan ayında domuz yılı ile zıtlık ve yin ateş olması sebebiyle zor bir ay olacak demiştik. Haziran at ayı mayıs ayına göre biraz daha kolay geçebilecek diyebiliriz. Yang ateş kişileri çabuk öfekelenir, ama çabukta sönerler. Yin ateş kişileri gibi sessiz ve sert değillerdir. Bu ayda aynı yang ateş kişileri gibi duyguların hızlı yaşanıp hızlı çözüleceği bir dönemdir. Haziran at ayında olaylar karşısında tepkimizi göstermeden önce derin bir nefes almak hepimiz için en iyisi olacaktır. 😊 Özellikle ateş elementi benim gibi olumsuz elementi olan kişilerde ego savaşları Haziran at ayında bolca olabilir dikkat.

Dört sütun haritasında fare olanlarda haziran at ayı içerisinde zıtlık bulunmakta. Zıtlıklar dört sütün haritanızda olduğu yere göre etkileri değişmektedir. Zıtlıkların etkilerini doğum haritanızda farenin olduğu konuma göre etkilerini kendinizde, eşinizde ve çocuklarınızda görebilirsiniz. Bu ay zıtlıklardan korunmak için hayat size bir değişim sunmadan siz hayatınızda bir şeyleri değiştirin.

Dört sütun haritanızın gün veya yıl hanesinde yin metal olan kişiler haziran at ayında korucuyu meleğe sahip 😊 bu ay onlar için hayatı kolaylaştıran güçler bolca olacak fırsatları kaçırmayın.

Dört sütun haritasında gün ya da yıl hanesinde horoz, yılan ve öküz olanlar haziran at ayında aşk çiçeği yıldızına sahip 😊 Onlar için daha çekici ve ikna edici enerjilerin aktif olduğu bir dönem olacak.

Doğum tarihinize göre belirlenen dört sütün analizinize göre bu ay sizi neler bekliyor öğrenmek

için, danışmanlıklar hakkında bilgi için aşağıdaki BİLGİ FORMU linkine tıklayarak formu doldurabilirsiniz.

35 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page