top of page

2019 Yılının Feng Shui Enerjileri ve Mekanlarımıza Etkileri


Feng shui enerjilerinin etkileri her yıl her ay hatta her saniye değişmektedir. 2019 Yılının feng shui enerjileri ve mekanlarımıza etkilerini 04 Şubat 2019 – 03 Şubat 2020 tarihleri arasında göreceğiz.

Öncelikle Feng Shui ve doğru bir analiz hakkında kısa bir bilgi verecek olursak 😊

Doğada her şey bir denge üzerine kurulmuştur. Denge bozulduğu sürece ortaya problemler sıkıntılar çıkmaktadır. Her şeyin ne fazlası nede azı yeterlidir önemli olan bir denge içerisinde olabilmemizdir. Çin metafizik sistemi olan feng shuiye göre insan doğada bulunan bu dengeyi kendi hayatında mekanlarında aramaktadır. Doğru feng shui analizleri ile mekanlarımızda ve kendimizde bu dengeyi sağlayıp hayatımıza daha bolluk bereket çekmeyi, olumsuzlukları yok etmeyi başarabiliriz.

Feng Shui analizlerinde ele aldığımız 3 ana başlık bulunmakta ;

  • Luo pan pusula ile hazırlanan uçan yıldızlar analizi :

Doğru feng shui analizi için öncelikle luo pan pusula ile binanın ölçümleri yapılır ve ardından mimari çizimleri üzerinde uçan yıldızlar hesaplamasına göre hangi alana hangi yıldızın geldiği tespit edilir.

  • Çin astrolojisine göre kişilerin mekanla ve zamanla olan ilişkileri :

Mekanda yaşayan kişilerin Doğum tarihine göre 4 Sütun Analizi hazırlanır ve mekandaki uçan yıldızların etkileri yada seçilecek malzeme seçimleri kişilerin 4 sütun analizine göre belirlenir. Örneğin mekanda hastalık yıldızı aktifse bu o alandaki herkesin bundan etkileneceği anlamına gelmemektedir. Analiz sonrasında mekanlarda kullanılacak elementler kişinin 4 sütun analizine göre iyi yada kötü elementlerine göre de değerlendirilip seçilmektedir. Mekanda

  • Zamanın mekanlara etkisi:

Zaman Feng shui analizlerinde en önemli kavramlardan birisidir. Bir mekan her yıldan aydan hatta saniyelerden bile enerji değişimleri olmaktadır. Doğru bir analizde öncelikle mekanın doğum tarihine göre enerji haritası hazırlanıp ardından yıl ve hatta aydan gelen değişimlerin mekandaki enerjilere etkileri incelenmektedir.

Feng Shuide doğru bir analiz elde edebilmek için bu 3 ana başlığın birlikte incelenmesi en önemli faktördür. Yalnızca 1 maddenin etkisine göre düzenleme yapmak anlandaki tüm etkileri doğru inceleyebilmek için yeterli değildir.

2019 Yılının Feng Shui etkileri ve mekanlarımıza etkileri:

Bereketi destekleyen 8 yıldızı : 2019 yılının feng shui enerjilerine göre 8 yıldızı bu yıl merkezde mekanlarımızın merkezinde 8 yıldızının etkisini arttırmak için hareketli objeler ve kırmızı rengini kullanabilirsiniz.

Gelecek bereketi destekleyen 9 yıldızı : 2019 yılının feng shui enerjilerine göre bu sene Kuzey Batıda bu alanda da bereket ve mutlu olaylar enerjisini arttırmak için aktif kullanılan bir alan olarak kullanılması, hareketli objelerin olması, kırmızı renginin bol olması tercih edilir.

Aşk ve ilişkileri destekleyen 4 yıldızı : 2019 yılının feng shui enerjilerine göre Aşk hayatında problem yaşayanların, bebek sahibi olmak isteyenlerin bu alanları iyi kullanması gerekmekte. Hayatınıza aşk çekmek istiyorsanız bu alanlarda sizin için aşı simgeleyen objeleri kullanabilirsiniz ama çift olması gerektiğini unutmayın 😊 Feng Shui ile hayatıma daha çok aşk çekmek istiyorum diyorsanız Fengshui ile hayatınıza aşk katın linkteki yazıma tıklayarak okuyabiliriz 😊

Akademik başarıyı destekleyen 1 yıldızı : 2019 yılının feng shui enerjilerine göre bu sene Batıda akademik alanda başarı elde etmek isteyenler, yada çocuklarımızın derslerinde daha başarılı olmasını istiyorsak onlara bu alanlarda çalışma mekanları yaratabiliriz.

Kaza ve sıkıntıları tetikleyen 5 Yıldızı : 2019 yılının feng shui enerjilerine göre bu sene Güney Batıda bu alanların çok aktif kullanılmaması ve çözüm için metal rüzgar çanı yada metal objeler kulanılması tercih edilir.

Hastalığı tetikleyen 2 Yıldızı : 2019 yılının feng shui enerjilerine göre bu sene Kuzey Doğuda bu alanada hastalık yıldızıın etkisini azaltmak için aktif alanalar a-olarak kullanmamak tercih edilir. 6lı çin parası bu yıldızın etkisini azaltır.

Kavga ve tartışmaları tetikleyen 3 yıldızı : 2019 yılının feng shui enerjilerine göre bu sene Güneyde bu alanlarda bu yıldızın etkisini azaltmak için kırmızı renginin kullanılması tercih edilir.

Skandalları tetikleyen 7 yıldızı : 2019 yılının feng shui enerjilerine göre bu sene Güney Doğuda bu alanda bu yıldızın etkisini azaltmak için şeffaf vazoda 3 dal bambu kullanılması tavsiye edilir.

Hukuksal problem ve otorite sıkıntılarını tetikleyen 6 yıldızı : 2019 yılının feng shui enerjilerine göre bu sene Doğuda bu alanların çok aktif kullanılmaması ve etkisini azaltmak için yine şeffaf vazo içinde 3 dal bambu kullanılması tavsiye edilir.

Aynı zamanda 2019 yılının feng shui enerjilerine göre bu seneyi temsil eden Grand duke Kuzey Batıda bu alanlarda giriş kapınız yada binanızın ön cephesi bu alana bakıyorsa bu yıl o mekanda tadilat işlerine başlamayın. Bu enerjiye dönük oturmak ona kafa tutmak anlamına gelmektedir. İşyerinizde ya da çalışma alanlarınızda yüzünüzü Kuzey Batıya dönük oturmayın. Sırtınızın bu yöne dönük olması size bu enerjinin gücünden yararlanma imkanı sağlayacaktır.

Güney Doğu yönünde ise 2019 yılının feng shui enerjilerine göre bu yıl Yıkım pozisyonu mevcut. Bu sene bu alanlarda çok fazla zaman geçirmenizi önermeyiz. Üç ölümcül güç enerjisi ise bu sene Batıda bu sene sırtınızı batıda vermemeye dikkat gösterin 😊

2019 yılının feng shui enerjilerine göre 2019 yılının mekanlarımıza etkisini incelerken en doğru yöntem önce uçan yıldızlar haritasının çıkartılıp ardından yılın etkilerinin incelenmesidir. Yalnızca yılın etkilerini uygulamanın yetersiz kalabileceği noktalar mutlaka olacaktır. Analizler ve danışmanlıklar hakkında detaylı bilgi için iletişim formuna tıklayabilirsiniz.

394 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page